Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده زابل در مجلس با اشاره به اعلام وصول طرح، «تَسری فوق‌العاده خاص کارمندان سازمان‌های پزشکی قانونی، انتقال خون و سازمان زندان‌ها»، گفت: اهتمام رئیس قوه قضائیه و معاونت نیروی انسانی برای بهتر شدن وضعیت معیشتی دستگاه قضا، عامل مهمی برای اعلام وصول این طرح در مجلس شد. محمد سرگزی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به اعلام وصول طرحی پیرامون تَسری فوق‌العاده خاص کارمندان سازمان‌های پزشکی قانونی و انتقال خون و سازمان زندان‌ها، گفت: آمار و اطلاعات موجود و بازدیدهای میدانی که صورت گرفته است، مراجع قضائی از شلوغ‌ترین مراجع اداری کشور هستند و تراکم پرونده‌ها و تعداد ارباب رجوع در این مجموعه‌ها بسیار زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: به طوری که کارمندان دادگستری طی روز به طور مداوم باید به امور ارباب رجوع و پرونده‌ها رسیدگی کنند و در مقابل آن حقوق ناچیزی دریافت می‌کند که کفاف معیشت آن‌ها را نمی‌دهد، از همین رو ضرورت این بحث را در مجلس مورد بحث قرار دادیم که باید به کارکنان اداری قوه قضائیه و دستگاه‌های تابعه تَسری پیدا کند.   نماینده زابل در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه بدین منظور طرحی طراحی شد و به امضای تعدادی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی رسید و امروز در خانه ملت اعلام وصول شد، اضافه کرد: ان‌شاءالله به کمیسیون مربوطه ارجاع داده خواهد شد تا پیرامون موجبات اجرایی شدن و تبدیل به قانون آن طی شود.

سر گزی با تأکید بر نگاه مثبت نمایندگان مجلس به کارکنان دستگاه قضائی و سازمان‌های وابسته، اظهار داشت: ان‌شاءالله این موضوع به تصویب برسد و بخشی از دغدغه جامعه کارکنان دستگاه قضایی و سازمان‌های تابعه را برطرف کنیم، اهتمام رئیس قوه قضائیه و معاونت نیروی انسانی برای بهتر شدن وضعیت معیشتی دستگاه قضا، عامل مهمی برای اعلام وصول این طرح در مجلس شد.

بیشتر بخوانید: آغاز نشست علنی ۲۱ اردیبهشت ماه مجلس/ بررسی تقاضای تفحص از مرکز استراتژیک ریاست جمهوری در دستور کار

انتهای پیام/

برچسب ها: مجلس قوه قضائیه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس قوه قضائیه اعلام وصول قوه قضائیه سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۳۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای را با موضوع «عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری (سامانه اعتبارسنجی)» با حضور نمایندگانی از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، وزارت امور اقتصادی و دارایی، گمرک جمهوری اسلامی ایران، سازمان امور مالیاتی، سازمان تامین اجتماعی، سازمان ثبت احوال، سازمان هدفمند‌سازی یارانه‌ها، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی (فراجا)، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، شورای اجرایی فناوری اطلاعات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برگزار نمود.

علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درباره‌ی مصوبات این جلسه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: در مورد اطلاعات تخلفات رانندگی، مقرر شد فراجا همکاری لازم برای ارائه اطلاعات سوابق نوع و حجم تخلفات رانندگی را به پایگاه داده اعتباری داشته باشد تا در مراحل بعدی در تهیه گزارش‌های اعتباری مورد استفاده قرار گیرد.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ در ادامه افزود: مطابق اظهارات نماینده بانک مرکزی، اطلاعات «دهک‌بندی توسط وزارت رفاه»، «محکومیت مالی توسط قوه قضائیه» و «استعلام اعلام رضایت اعتبارسنجی کاربر توسط سازمان فناوری اطلاعات» به پایگاه داده اعتباری ارائه شده است، اما سرویس‌های اطلاعاتی فوق، بسیار ناپایدار بوده و زمان پاسخ دهی بالا است؛ که این امر منجر به اختلال در ارائه گزارش‌های اعتباری خواهد شد. در این خصوص مقرر شد دستگاه‌های وزارت رفاه، قوه قضائیه و سازمان فناوری اطلاعات همکاری لازم برای رفع مشکل ناپایداری و زمان پاسخ‌دهی را ظرف مدت حداکثر یک ماه صورت دهند.

خضریان همچنین گفت: اطلاعات سازمان تأمین اجتماعی شامل «استعلام بیمه کارگاهی، جمع سابقه بیمه، سابقه بیمه پردازی و بدهی بیمه کارگاهی» توسط سازمان تأمین اجتماعی در بستر GSB پیاده سازی شده است. این سازمان، ارائه رمز برداشت اطلاعات را منوط به امضای توافق‌نامه محرمانگی (NDA) کرده است. به گفته دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات، امضای توافق‌نامه، خارج از مصوبات کارگروه تعامل‌پذیری خلاف قانون است و نباید انجام گیرد. مقرر شد در اسرع وقت (نهایاتا ظرف مهلت یک هفته)، سازمان تأمین اجتماعی اجازه برداشت اطلاعات به پایگاه داده اعتباری را صادر کند.

خضریان درباره‌ی ارائه اطلاعات توسط سازمان ثبت احوال گفت: سازمان ثبت احوال سرویس‌های مرتبط با تاریخچه‌ی محل اقامات و مشخصات اعضای خانوار را ظرف مدت یک ماه در اختیار پایگاه داده اعتباری قرار دهد.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ در ادامه افزود: در مورد گمرک، اطلاعات اظهارنامه گمرکی و داشتن بدهی گمرکی به بانک مرکزی ارائه شده است. سرویس اطلاعات قاچاق حداکثر تا دو هفته آینده در بستر GSB به بانک مرکزی ارائه خواهد شد. سرویس اطلاعات تخلفات و مبلغ بدهی گمرکی در دست تهیه است و به دلیل مشکلات زیرساختی تاکنون امکان ارائه آن فراهم نشده است. بر همین اساس مقرر شد گمرک حداکثر تلاش برای رفع مشکلات سرویس تخلفات و مبلغ بدهی گمرکی را صورت داده و حداکثر تا یک ماه آینده مشکل ارائه اطلاعات رفع گردد.

دیگر خبرها

  • پرونده های منجر به محکومیت پزشکی در استان رشد ۱٠٠ درصدی داشت
  • قانونی برای فرونشست نداریم/ لزوم اصلاح الگوی کشت حوضه زاینده‌رود
  • شناسایی قوانین مزاحم حوزه کسب و کار در دستورکار است
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • اژه‌ای: قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران احتراز داشته باشد
  • قاضی نباید از مشورت با صاحب‌نظران و اهل فن اجتناب کند
  • قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران و اهل فن اجتناب کند
  • مقاوم‌سازی ارزی؛ طرحی که به سه واقعیت بازار توجه می‌کند
  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج
  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج / علت مرگ در دست بررسی است